‘ÇTSO ve ÇOSB bir elmanın iki yarısıdır’
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Mayıs ayı içinde yapılan kongre sonrası göreve gelen ÇOSB Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Mayıs ayı içinde yapılan kongre sonrası göreve gelen ÇOSB Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Yönetime yeni görevlerinde başarılar dilerken ÇTSO ile ÇOSB’yi bir elmanın yarısına benzeten Eyüp Sözdinler, “Bizler kardeş kuruluşlarız ve her zaman sizlerin yanındayız” sözleriyle birlik mesajı verdi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) 21 Mayıs’ta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Eyüp Sözdinler ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



ÇTSO’DAN SÖZDİNLER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Sinan Sifil, Mesut Görgün ve Murat Seymen yer alırken, ÇTSO heyetini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

“ÇOSB’Yİ DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞINIZDAN EMİNİZ”

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sözdinler ile Yönetime yeni görevlerinde başarılar dileyen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Biz, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesini Türkiye’de bir numara görüyoruz. Eski yönetime de çalışmalarından ve bölgeye kattıklarından ötürü teşekkür ediyoruz. Sizlerin ÇOSB’yi daha iyi yerlere taşıyacağından eminiz.” diye konuştu.

 “HİZMET İÇİN BURADAYIZ”

Konuşmasında, ÇOSB’nin önceki yönetimi ile aralarında bazı sıkıntılar yaşadıklarını ancak yeni yönetimle bu sıkıntıların yaşanmayacağına inandığını dile getiren Kozuva, “Bizlerin hep birlikte neler yapabileceğimizi düşünmemiz lazım. Hizmet için buradayız. Bu makamlar gelip geçici. Hiç birimiz bu koltuklarda kalıcı değiliz” dedi.

BİZLER BİR ELMANIN İKİ YARISI GİBİYİZ

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ile yönetimine teşekkür etti. ÇTSO ve ÇOSB’yi bir elmanın yarısına benzeten Sözdinler, “Bizler kardeş kuruluşlarız ve her zaman sizin yanınızdayız” ifadelerine yer verdi.

KAMPUS ALANI İÇİN ÇALIŞMA YAPILMASI GÜNDEME GELDİ

Ziyaretin bir diğer gündem maddesi ise, Çerkezköy Ambardere mevkiindeki kampus alanı oldu. Süleyman Kozuva ve Taha Ülker, alanda temel atılmadığı takdirde arsanın geri alınacağını hatırlatırken, en kısa zamanda el birliği ile alanda temel atılması gerektiğinin altını çizdi. Bunun üzerine kampus alanını yakından takip ettiklerini kaydeden Eyüp Sözdinler, her iki kuruma görev düştüğünü vurguladı.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

ÇTSO ve ÇOSB Yönetimleri, bir süre bölgedeki mesleki eğitim konusu üzerinde fikir alışverişinde de bulunurken, ÇTSO yönetimi kendilerini ağırlayan ÇOSB Yönetimine teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106