Öne Çıkanlar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

Deva İlaç’tan 50 bin kutu destek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü kuruluşlarından Deva Holding A.Ş., KOVID-19’un tedavi protokolünde de yer alan 50.000 kutu ilaçla Sağlık Bakanlığı’na destek oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Deva Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Philipp Haas şunları söyledi: “Çin’de başlayan ve kısa sürede tüm dünyada hızla yayılan KOVID-19 salgını, ülkemiz için de ciddi bir tehdit oluşturmaya devam ediyor. Salgınla ilgili endişe verici gelişmelere karşı hükümetimiz ve Sağlık Bakanlığımız önemli bir mücadele gösteriyor. Bu doğrultuda Deva olarak bir yandan Sağlık Bakanlığımızın koordinasyonunda alınan önlemleri titizlikle uygularken, diğer yandan bu süreçte ihtiyaç duyulan ilaç üretiminin kesintisiz devamını sağlamak üzere elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu süreçte COVID-19’un tedavi protokolünde de yer alan, 50.000 kutu ilaç sağlanmasında Sağlık Bakanlığı’mıza destek olurken, Boğaziçi Kolonyaları markamızla üretim kapasitemizin önemli bir bölümüyle dezenfektan ihtiyacı için sağlık çalışanlarımızın ve yaşlılarımızın yanında olduk. İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte, gece gündüz demeden büyük özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Deva olarak biz de hastaların ihtiyaç duyduğu ilaçları üretmeye devam ederek bu sürece destek oluyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106