Öne Çıkanlar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

‘Düdüklüde Kıymalı Bamya’ ÇOSB’de izleyiciyle buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yeni bir gösteriye daha ev sahipliği yaptı. İstanbul Devlet Tiyatroları (İDT) tarafından "Düdüklüde Kıymalı Bamya” oyunu ÇOSB Konferans Salonunda sahnelendi.

Geniş katılımın yaşandığı tiyatro oyununu Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Saray Kaymakamı Alp Arslan, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur’un yanı sıra yüzlerce tiyatro sever izledi.

Düdüklüde Kıymalı Bamya isimli oyun, yaygınlaşan dedikodu ve eğitimsiz toplum kültürünü eleştirirken, bunlara karşı olanların ötekileştirilmesini sorguluyor. Oyun ayrıca, sabah kahveleri, fal tutkuları ve içi boş anlamsız sohbetleriyle küçük burjuva kadınlarının duyarsızlıklarına komik bir bakış sergiliyor.

Tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlenen oyunun yazarı Mehmet Baydur, Yöneten ise Serap Eyüboğlu. Oyunda rol alan oyuncular ise şu isimlerden oluştu: “Sevinç Niş, Ayla Baki Yücesoy, Emin Maltepe, Ece Koroğlu, İpek Gülbir, Demet Ergün, Türkü Deyiş Çınar, Rami Çakır.”

Oyun sonunda protokol tarafından oyunculara günün anısına çiçek takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106