Dünya Gazetesi’nden ÇOSB’ye ziyaret

Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı ve Başdanışmanı Rüştü Bozkurt, Dünya Gazetesi Yazarı Şeref Oğuz ve Gazetenin Trakya Bölge Sorumluları, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ne (ÇOSB) bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret çerçevesinde, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile bir toplantı gerçekleştiren Dünya Gazetesi heyeti, güncel ekonomik meseleler ve ÇOSB’nin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşulan konular Dünya Gazetesinde de oldukça geniş yer bulurken, ÇOSB’nin örnek ve öncü olduğuna vurgu yapıldı. Dünya Gazetesi heyetini ÇOSB’de ağırlamaktan son derece memnun olduklarını dile getiren ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106