Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk CEVAHİR UZKURT Technocast Türkonfed

Faik Öztrak’tan ÇOSB yönetimine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, beraberindeki heyetle birlikte Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Öztrak ziyaret programı kapsamında ilk olarak Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da görev yapan muhtarlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programına, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygün, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Ziyaret kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni (ÇOSB) de ziyaret eden CHP heyetini; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bekmezci ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı. Ziyarette, bölge sanayisi ve güncel ekonomik konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106