Öne Çıkanlar KOSGEB BAŞKANI CEVAHİR UZKURT ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi GİRAY DUDA Global Sanayici dergisi

Her şey temiz ve güvenilir enerji için

ÇOSB Bölge Müdürlüğü, Makine Enerji Müdürlüğü Doğalgaz Şefliği ekipleri temiz ve güvenilir enerji için sürekli görevlerinin başındalar. Doğalgaz Şefliği, ÇOSB içerisinde katılımcılara doğalgazla ilgili abonelik, faturalandırma, arızalara ve hasarlara müdahale, tesislerin doğalgaz projelerinin kontrol ve onayı, periyodik bakım, sayaç kalibrasyonu, katılımcıların doğalgaz hizmeti ile ilgili talep, ihbar ve şikayetlerini değerlendirmek ve sonuçlandırmak konularında 7/24 hizmet veriyor.

Doğalgaz Şefliği, Bölge içerisindeki yaklaşık 90 kilometre uzunluğundaki doğalgaz hattını sürekli kontrol ediyor. Çalışanlarının teknik ve kişisel gelişimini ön planda tutan birim, personelini her yıl düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitim programlarıyla değişen uygulama ve gelişen teknolojilere uyumunu sağlamak amacıyla belgelendiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106