Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Atölyesi Çerkezköy OSB CEVAHİR UZKURT KPMG Türkonfed

İlkokul öğrencileri ÇOSB Başkanı ile röportaj yaptı

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yayımlanması için hazırlıklarını sürdürdüğü ‘Hayırsever Kitabı’nda yayınlanmak üzere Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ile de röportaj yapıldı.

Çalışmalar kapsamında, Çerkezköy Mevlana İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Serdar İş, Türkçe Öğretmeni Nazlı Küçüköksüz, Beden Eğitimi Öğretmeni Adnan Çaylak ve okul öğrencilerinden İrem Basarak ile Muhammet Emre Şahinkaç, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’i ziyaret etti.

Öğrencilerin tüm sorularını içtenlikle cevaplayan Sözdinler, Mevlana İlk-Orta Okulu’nun yanında ÇOSB tarafından yapımı hızla devam eden 32 derslikli ortaokul inşaatıyla ilgili de bilgi verdi. Öğrenciler, ÇOSB’nin yaptığı yatırıma öğrenciler adına teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106