Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Halil Aksu Av. Ferhan Arıkan Peryön Trakya İnsan Yönetim Kongresi Hababam Sınıfı ÇOSB

İnan Makine Kapaklı’ya 24 derslikli ortaokul yapıyor

Eğitim-öğretim hayatına sürekli katkılar yapıp, yeni eğitim yuvaları kazandıran Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) ve katılımcıları, bu çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. ÇOSB’nin hayırsever sanayicileri tarafından yapılan okulların arasına bir yenisi daha ekleniyor. Bölgenin köklü sanayi kuruluşlarından, İnan Makine Sanayi ve Tic. A.Ş., Kapaklı’ya 24 derslikli ortaokul yapıyor.

24 derslikli ortaokul yaptırılmasına dair protokol Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, İnan Makine Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Tusçuoğlu Alkan tarafından Tekirdağ Valiliğinde imzalandı.

Toplantıda konuşan Vali Yıldırım; “Eğitim sağlamak, eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak devletin asli görevlerinden biridir. Sizler gibi değerli işadamlarımız, sanayicilerimiz, hamiyetperver, yardımsever insanlarımız diyorlar ki; Eğitimin bir ucundan da biz tutalım. Mekanların bir tanesini de biz yapalım. Orada yetişen çocuklarımız güzel mekanlarda, alanlarda, donanımlı okullarda eğitim görsünler ve bu memlekete çok daha faydalı olsunlar. Allah razı olsun sağ olun. Sizlerin bu güzel düşüncelerine bizler de, cevap vermeye gayret ediyoruz. Sizin sayenizde 24 derslikli bir ortaokul Kapaklımıza kazandırılmış olacak. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ardından konuşan İnan Makine Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Alkan, “İnan Makine’nın kurucusu Mehmet Tusçuoğlu’nun vasiyetidir esasında, hep gayelerinde vardı okul inşa etmek. Kendisini geçen yıl kaybettik. Gösterdiği yoldan biz devam ediyoruz. Hayırlısıyla elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106