Öne Çıkanlar Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar ÇOSB Dijital Dönüşüm Atölyesi Çerkezköy OSB CEVAHİR UZKURT KPMG

İzmir Atatürk ve Bursa Demirtaş OSB’den ÇOSB’ye teknik gezi

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) Teknik Bölge Müdür Yardımcısı Muammer Karadaş, Bilgi İşlem Şefi Aylin Karaca ve Elektrik İşletme Şefi Murat Avcı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan’ı makamında ziyaret etti. Heyete ÇOSB Bölge Müdürü Özdoğan ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü Makine ve Enerji Müdürü Oğuz Koray Erzurum tarafından bölgenin çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Bölgenin altyapısı ve scada sistemiyle ilgili teknik gezi gerçekleştiren İAOSB heyeti, ÇOSB’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇOSB’ye ikinci teknik geziyi Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) heyeti gerçekleştirdi. DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül, Çevre Grup Şefi Ebru Yavuz ve Doğalgaz-Enver Grup Şefi Murat İspa’dan oluşan heyet, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan’ı makamında ziyaret etti. Bölgenin altyapısı ve scada sistemiyle ilgili teknik gezi gerçekleştiren DOSAB heyeti, ÇOSB’nin çalışmalarını takdirle karşıladı.

Heyete, ÇOSB Bölge Müdürü Özdoğan, ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çevre Yönetim Sistem Müdürü Servinaz Kuru ve ÇOSB Bölge Müdürlüğü Makine ve Enerji Müdürü Oğuz Koray Erzurum tarafından bölgenin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

DOSAB heyeti ayrıca Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ve Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni de gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106