Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KOSGEB BAŞKANI Türkonfed CEVAHİR UZKURT GİRAY DUDA

Kadınlara yönelik ‘Güleryüzlü Forkliftçi Eğitimi Projesi’
Çerkezköy OSB kadınlara yeni iş imkanı yaratmak üzere Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’yle işbirliği yaparak “Güleryüzlü Forkliftçi Eğitimi Projesi” başlattı. Katılımcı firmaların forkliftçi ihtiyacına kadın hassasiyetiyle katkı sağlamayı amaçlayan proje için 1 Nisan’da başlayan başvurular 30 Nisan’a kadar sürecek. Eğitime katılmak isteyen tüm bayanların Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne telefonla (Tel: 0 282 7581156, Dahili: 3254 ) veya [email protected] e.posta adresine başvurmaları gerekiyor. Adaylar gerekli evrakları ÇOSB Eğitim ve Halkla İlişkiler Birimine teslim edecek.Güleryüzlü Forkliftçi Eğitimi’ne ÇOSB’deki firmalarda çalışan veya çalışmak isteyen 18 yaşını doldurmuş, en az ilkokul mezunları katılabilecak. Eğitim 72 saat süreli olup, 16 saati teorik ve 60 saati pratik eğitimi olarak verilecek. Eğitim sonunda yapılacak sınavla sertifika alacak olan adaylar, forkliftçi ibaresini sürücü belgelerine yazdırabilecekler.



Çerkezköy Halit Narin Çok Programlı Lisesi’nde yapılacak eğitimler, Cuma 18:00-22:00 (4 saat-teorik), Cumartesi 10:00-18:00 (8 saat-pratik) ve Pazar 10:00-18:00 (8 saat-pratik) yapılacak. Toplam eğitim süresi 4 haftadır.

Güleryüzlü Forkliftçi Eğitimi’ne katılacaklardan istenen belgeler şunlar: Kursiyer Başvuru Formu (ÇOSB Eğitim ve Halkla İlişkiler Biriminden alınacak),  1 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, en az ilkokul mezunu diploma fotokopisi, aile hekiminden 2 adet sağlık raporu, sabıka kaydı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106