Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi CEVAHİR UZKURT ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu ÇOSB Sürdürülebilirlik Raporu Arif Esen

Kanal Görüntüleme Robotu ile alt yapı hatları sürekli kontrol ediliyor…

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü Alt Yapı İnşaat Şefliği tarafından kullanılan Kanal Görüntüleme Robotu, bölge içerisindeki alt yapı hatlarında sürekli kontrol yapıyor. Bölgenin uzman ekipleri tarafından kullanılan Robot her yıl binlerce metre alt yapı hattını görüntüleyerek, sorunları önceden tespit ederek çalışmaların vaktinde yapılmasını sağlıyor.

Bölge genelindeki alt yapı arıza tespitlerinde çok önemli görevler üstlenen Kanal Görüntüleme Robotu, ekiplerin adeta ileri gözcü nöbetçisi gibi çalışıyor. Robot ekiplere hem vakit kazandırıyor hem de sorunların doğru tespit edilmesini sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106