Öne Çıkanlar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk

Karatepe’nin Türk halk müziği konseri büyük beğeni aldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonu bu defa Türk halk müziği konserine ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda, TRT'de Türk halk müziği sanatçısı olan Adile Kurt Karatepe birbirinden güzel türküleri ÇOSB Konferans Salonu’nda seslendirdi.

Eşsiz sesiyle izleyenlere duygulu anlar yaşatan Adile Kurt Karatepe’nin konseri çok yoğun ilgi gördü. Konseri ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi İlyas Kum, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Çerkezköy Türk Müziği Kültürevi Derneği Onursal Başkanı Hüsnü Tiryaki’nin yanı sıra yüzlerce müziksever izledi.

Konserin sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçı Karatepe’ye protokol tarafından çiçek takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106