Öne Çıkanlar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

Kemençe ve tanbur virtüözlerine yoğun ilgi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonu Sahnesi’nde usta sanatçılar seyirciyle buluştu. Usta sanatçılar Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Tanbur Virtüözü Murat Salim Tokaç ve TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Kemençe Virtüözü Derya Türkan, Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu Ses Sanatçısı Murat Irkılata’nın solistliğinde birbirinden güzel eserleri sahnelediler.

Yoğun katılımın olduğu konserde sanatçılar büyük alkış aldı. Konseri Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk, Ahmet Temiroğlu ve İlyas Kum ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce sanatsever izledi.

Üstün doğaçlama yetenekleri ile ün kazanmış iki virtüöz, konserde izleyenleri adeta mest etti. Klasik Türk müziği enstrümanlarıyla, Klasik Türk Müziğinden birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konserin sonunda sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. Konserin sonunda protokol tarafından sanatçılara çiçek takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106