Öne Çıkanlar Hilal Ünalmış KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk CEVAHİR UZKURT TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler KOSGEB BAŞKANI

Koçak Farma tarafından yaptırılan 21 derslikli okulun temeli törenle atıldı

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi'ne Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak tarafından yaptırılacak olan 21 derslikli ortaokulun temel atma töreni gerçekleştirildi. 15 Eylül tarihinde tamamlanarak yeni eğitim ve öğretim hayatına yetiştirilmesi hedeflenen 21 derslikli Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu'nu ilçeye kazandıracak olan hayırsever Ender Koçak, "Ben ülkeme sosyal yatırımlar yaparak, vakıflar kurarak geride hoş bir seda bırakmak istiyorum. Okul projesinin yeni öğretim yılına yetişeceği ümidiyle yatırımın toplumumuza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

21 derslikli Nazmiye-Seyfettin Koçak ortaokulunun temel atma töreni İsmetpaşa Mahallesi mevkiinde gerçekleştirildi. Tören açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü kuruluşlarından Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak, "Bu yeni ortaokul binasının temel atma töreninde okulun bağışçısı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sosyal sorumluluk anlayışıyla ülkeme eğitim, kültür ve sanat alanlarında yatırımlar yaparak toplumun gelişmesine katkıda bulunmak istiyorum. Çünkü bu ülke beni okuttu, yetiştirdi ve sanayici yaptı. İlaç iş kolunda 2 bin çalışanı olan dünya ölçeğinde ilaç üretim tesisleri kurmamı sağladı. Bana sahip olduğum her şeyi verdi. Ben ülkeme sosyal yatırımlar yaparak, vakıflar kurarak geride hoş bir seda bırakmak istiyorum. Gelişmiş ülkelerin ulaştığı teknolojik ve ekonomik refahı yakalayabilmek için ülkemizin geleceği çocuklarımızı modern, gelişmiş ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayabilen öğretim kurumlarında eğitmeliyiz. Okul projesinin yeni öğretim yılına yetişeceği ümidiyle yatırımın toplumumuza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Protokol konuşmalarının sonrasında kesilen kurban ve edilen dualarla Kapaklı'ya kazandırılan 21 derslikli ortaokulun temeli atıldı. Programa Tekirdağ Vali Yardımcısı Ali Dursun, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve şube müdürleri, siyasiler, hayırsever Ender Koçak ve ailesi, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, muhtarlar, sanayiciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106