Öne Çıkanlar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk

Koçak Farma’dan Kapaklı’ya 21 derslikli ortaokul

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde (ÇOSB) faaliyet gösteren Türkiye’nin önemli ilaç firmalarından Koçak Farma İlaç ve Kimya San. A.Ş. tarafından Kapaklı’ya 21 derslikli ortaokul yaptırılacak.

Okulun yapımı için valilik makamında düzenlenen protokol imza törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz katıldı.

Protokol, Vali Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Hamitoğlu, Belediye Başkanı Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ulusan ve Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak tarafından imzalandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “21 derslikli ortaokulun inşaatına kısa sürede başlanılacak. Nüfusu hızla artan Kapaklı’da buna bağlı olarak gün geçtikçe derslik ihtiyacı da artıyor. Bu bağlamda Kapaklı’ya okul kazandırmak amacıyla hayırseverlerle yapılan görüşmeler neticesinde Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak tarafından Kapaklı’ya 21 derslikli ortaokul kazandırılacak. Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulunu ilçemize kazandıracak olan, Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak'a teşekkür ediyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106