Öne Çıkanlar ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Hababam Sınıfı ÇOSB ömer nart Çerkezköy OSB Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar

Kreşlerdeki KDV oranında yüzde 7’lik indirim

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile yüzde 8 KDV oranına tabi eğitim ve öğretim hizmetindeki KDV oranı, 1 Eylül 2020 ile 30 Haziran 2021 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) verilen eğitim ve öğretim hizmetleri için yüzde 1 olarak düşürüldü.

30.08.2020 tarihinde yayınlanan Karar kapsamında, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde de bu indirim oranı velilere yansıtıldı. İndirim veliler tarafından memnuniyetle karşılandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilileri şunları söyledi: “Tüm yılı kapsayan bu yüzde 7’lik indirim, devletin kendine aldığı paydan feragat etmesi anlamına geliyor. Bu destekleyici adım için teşekkür ediyoruz. Bu indirim milyonlarca kişiyi olumlu etkileyen bir karar. Velilerimiz peşin ödemelerde yüzde 1 oranında KDV ödeyecek. Velilerimize avantaj sağlayan bu uygulamadan son derece memnunuz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106