Öne Çıkanlar KPMG ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar Uğurteks Cem Sezgin

Milli İrade ve Demokrasi Nöbeti kitaplaştırıldı…

Çerkezköy Kaymakamlığı; 15Temmuz hain darbe girişimi gecesi ve sonrasında Çerkezköy’deki demokrasi nöbetlerini konu alan ‘Çerkezköy Milli İrade ve Demokrasi Nöbeti’ çalışmasını tamamladı. Kitapçık haline getirilen çalışma yapılan toplantıyla tanıtıldı.


Çerkezköy Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi tarafından yapılan kitapçığı basım bedelini de Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü üstlendi. Tanıtım toplantısına; Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve kurum yetkililerinin yanı sıra ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan katıldı.


ÇOSB’DEN KAMPANYAYA 100 BİN TL

Sözlerine kitabın hazırlanmasına katkı sunanlara teşekkür ederek başlayan Kaymakam Kubilay, kitapçığın basımını üstlenen ÇOSB Yönetimine de ayrıca teşekkür etti. Kaymakam Kubilay konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Ülkemizin ikinci büyük büyük Organize Sanayi Bölgesi’ne ev sahipliği yapan ilçemizdeki vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle hiç düşünmeden meydanları doldurmuş, millet iradesine karşı yapılan hain kalkışmaya karşı korkusuz, şehadet bilinciyle tepki göstermiş, ikinci bir emre kadar meydanları boş bırakmamışlardır. Milletimizin geleceğine, vatanımızın birliğine yönelik bu hain darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ/PDY terör örgütünü şiddetle kınıyor, lanetliyorum. Bu uğurda göğsünü siper edip şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Ayrıca 15 Temmuz yardım kampanyamıza Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu 100 bin Liralık bağış yaptılar. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum.”


SÖZDİNLER: KALKIŞMA GİRİŞİMİNİN KARŞISINDA DURDUK

Kubilay’dan sonra söz alan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de şunları söyledi: “Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak, 15 Temmuz gecesi milli irademize, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletimize yapılan kalkışma girişimine en baştan beri karşı durduk. Bu hain kalkışmada hayatını kaybeden güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz.


Ülkemizin en önemli sanayi bölgelerinden olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin, 65.000 bölge çalışanıyla beraber sivil idarenin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya ve ülkemiz için üretmeye devam edeceğini özellikle belirtmek istiyorum. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu gösteren demokrasi şehitlerimizi asla unutmayacağımızı da belirtmek istiyorum.

Bugün burada 15 Temmuz sonrasında hain girişime karşı duran Çerkezköy’deki insanların gayretlerini ve mücadelesini ortaya koyan bir çalışmanın tanıtımında sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz.


Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak bu çalışmanın basımına katkı sağlamanın Türkiye’nin demokrasisine küçük bir katkı sağladığına, ancak esas mücadelenin sokaklarda, caddelerde sade vatandaşlar tarafından verildiğine inanıyoruz. Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mücadelenin verildiği ve içinde yaşadığımız bu günleri, tarihin Türk insanının demokrasi mücadelesi olarak yazacağından hiç kuşkumuz yoktur. Tarihe not düşmek adına basılan bu eserin ortaya çıkmasında değerli katkılar sağlayan başta İlçe Kaymakamımız Sayın Metin Kubilay olmak üzere tüm ilgililere teşekkür ederek, saygılar sunuyorum.


ÖZDOĞAN: ÜRETİM ÇARKLARI DURMADI

Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan da şunları söyledi: “Bölge Müdürlüğü olarak yaptığımız incelemelerde 15 Temmuz’dan itibaren Bölgemizdeki katılımcılarımızın tüketim değerlerinde (elektrik-doğalgaz-su vb.) herhangi bir düşüş yaşanmadığı görülmüştür. Bu da üretim çarklarının döndüğünün ve herhangi bir sorunun olmadığının göstergesidir. Biz ve Bölge çalışanlarımız yaşanan süreçte milli iradenin yanında mücadele verdik. Gece demokrasi nöbetine çıkan bölge çalışanları gündüz ise işlerinin başında bulundu. Bu nedenle bölgemizde üretim kesintiye uğramadı.”  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106