Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Sao Paulo Necat Öney ÇOSB Habertürk Bakış programı Hababam Sınıfı ÇOSB

Minik öğrenciler ÇOSB’de büyüklerin koltuklarını devraldı

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde büyüklerin koltuklarını devraldı. Temsili olarak makam koltuklarına geçen minik öğrenciler taleplerini iletti, büyüklerden beklentilerini dile getirdi.

Temsili koltuk devir töreninde Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencisi Deniz Demir, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’in koltuğuna oturdu.

Pharmactive İlaç San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Fatih Elay’ın koltuğuna Doruk Hüseyin Çetin, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın koltuğuna Elif Mina User ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal’ın koltuğuna Zeynep Gülin Çağıran oturdu. Öğrencilerin sohbetleri ve istekleri neşeli anlar yaşattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106