Öne Çıkanlar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

Özdoğan İtfaiye Haftası’nı kutladı
Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, İtfaiye Haftası dolayısıyla, ÇOSB İtfaiyesi’ni ziyaret etti. Özdoğan’ı burada; ÇOSB Bölge Müdürlüğü İdare Müdürü Fazlı Tan, ÇOSB İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu ve itfaiyeciler karşıladı. 
 
İtfaiyecilerle tek tek tokalaşıp günleri kutlayan Özdoğan, çalışmalarında başarılar diledi. Bölgenin en güçlü itfaiyesine sahip olmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydeden ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, “Gerek ekipmanı gerekse uzman personeliyle güçlü bir itfaiyeye sahibiz. Bölgemizdeki sanayicilere her konuda olduğu gibi itfaiye konusunda da en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
 
ÖĞRENCİLERE HEM TEORİK HEM PRATİK YANGIN DERSİ…
 
İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında ÇOSB İtfaiyesi, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yangın eğitimi verdi. Uygulamalı eğitimde bir de yangın tatbikatı yapıldı. Okulun Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimde öncelikli olarak yangın ve depremden korunma tedbirleri teorik olarak anlatıldı. 
Yapılan bilgilendirmelerin ardından öğrencilere yangın tüplerinin nasıl kullanılması gerektiği ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda uygulamalı olarak anlatıldı.
Olası bir yangın halinde öğrencilere nasıl davranmaları gerektiği hakkında bilgi veren ÇOSB İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu; “Öğrencilerimize yangınla karşı karşıya kaldıklarında neler yapacakları konusunda uygulamalı bilgiler veriyoruz. Amacımız, çıkabilecek yangın vakalarına karşı hazırlıklı olup, can ve mal kaybının önüne geçmektir” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106