Öne Çıkanlar KOSGEB BAŞKANI ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Türkonfed CEVAHİR UZKURT GİRAY DUDA

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi büyük doluluk oranıyla hizmetlerine devam ediyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) faaliyet gösteren Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, hizmete girdiği günden sonra kısa sürede büyük doluluk oranlarına ulaşarak özellikle çalışan kadın istihdamına büyük katkı sağlıyor.

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi çalışmalarıyla, bölgede de adından söz ettiren bir kurum haline geldi. Kreşin, büyük ilgi görmesi ÇOSB Yönetimi tarafından da büyük takdirle karşılanıyor. Tüm denetimlerden de başarıyla çıkan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin yeni kayıt için gelen taleplere büyük oranda olumlu cevap veremediği belirtildi.

Modern yapısının yanı sıra tüm detayları titizlikle düşünülerek hayata geçirilen Kreş ve Gündüz Bakımevi, çocukların en iyi eğitimi almalarının yanında, güvenlik ve konforları açısından da bütün detaylar düşünülerek inşa edilmişti. Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, gerek fiziksel imkanları, gerekse profesyonel kadrosu ve eğitim metodları ile en iyi hizmeti vermek amacıyla hareket ediyor. Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına göre geniş ve ferah tasarlanmış 13 sınıfın yer aldığı Kreşte, çocuklara özel tasarlanmış hijyenik lavabolarının yanı sıra güvenlik kontrolü, yemek hazırlık, pişirme ve servis bölümü ile büyük yemek salonu, yangın algılama, kamera, ses yayın sistemi, temiz hava ve klima santralleri mevcut.

0-66 aylık çocuklara yönelik yapılan Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi çalışan anne ve babalara da büyük bir kolaylık sağlamanın yanı sıra kadın istihdamına da olumlu katkı sağlıyor. 240 çocuk kapasiteli Kreş ve Gündüz Bakımevi şu anda tam kapasiteye yakın dolulukta çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106