Öne Çıkanlar TEKİRDAĞ İSTİHDAM FUARI 2018 Türkonfed Çerkezköy OSB KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni Bakan Kaya açtı

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi yapılan törenle hizmete girdi. Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde düzenlenen törene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇOSB’NİN KREŞİ ÖRNEK OLACAK

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından kreşi gezen Bakan Kaya, ÇOSB Başkanı Sözdinler’den kreş hakkında bilgi aldı. Kreşi çok beğendiğini dile getiren Bakan Kaya, Türkiye genelinde yer alan 300 organize sanayi bölgesine 300 kreş kazandırma konusunda bir proje hazırladıklarını da ifade ederek Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan kreşin örnek olarak değerlendirilebileceğini kaydetti.

KREŞ KAYITLARI ALMAYA BAŞLADI

0-66 aylık çocuklara yönelik yapılan Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi çalışan anne ve babalara da büyük bir kolaylık sağlamanın yanı sıra kadın istihdamına da olumlu katkı sağlayacak. 240 çocuk kapasiteli Kreş ve Gündüz Bakım Evi, yaklaşık 2.500 metrekare kapalı ve 19.000 metrekare açık alana sahip.

Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde çocuklar doğal ortamlarında, uygun materyallerle, kendine güvenen, değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirilecekler. Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin özellikleri ise şunlar: “Her yaş grubunun kendi bünyesinde eğitim göreceği şekilde tasarlanan sınıflar. Etkinlik sınıflarının dışında öğrencilerin yararlanabileceği, dram-müzik-sanat atölyesi, İngilizce dersleri, kapalı ve açık oyun alanları, yeşil alanlar. Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına göre geniş ve ferah tasarlanmış 13 sınıf, her kat ve sınıf içinde çocuklara özel tasarlanmış hijyenik lavabolar. Yemek hazırlık, pişirme ve servis bölümü ile büyük yemek salonu. Güvenlik kontrolü, yangın algılama, kamera, ses yayın sistemi, temiz hava ve klima santralleri mevcut”

Kreş ve Gündüz Bakımevi, çocukların en iyi eğitimi almaları yanında, güvenlik ve konforları açısından da bütün detaylar düşünülerek inşa edildi. Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, gerek fiziksel imkanları ve gerekse profesyonel kadrosu ve eğitim metodları ile en iyi hizmeti vermek amacında.

240 ÇOCUK KAPASİTELİ

0-66 aylık çocuklara yönelik yapılan Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakım Evi, çalışan anne ve babalara büyük bir kolaylık sağlamanın yanı sıra kadın istihdamına da olumlu katkı sağlayacak. 240 çocuk kapasiteli Kreş ve Gündüz Bakım Evi, yaklaşık 2.500 metrekare kapalı ve 19.000 metrekare açık alana sahip.

Her yaş grubunun kendi bünyesinde eğitim göreceği şekilde tasarlanan sınıflar. Etkinlik sınıflarının dışında öğrencilerin yararlanabileceği, dram-müzik-sanat atölyesi, kapalı ve açık oyun alanları, yeşil alanlar… Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına göre geniş ve ferah tasarlanmış 13 sınıf, her kat ve sınıf içinde çocuklara özel tasarlanmış hijyenik lavabolar mevcut.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106