Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Halil Aksu Av. Ferhan Arıkan Peryön Trakya İnsan Yönetim Kongresi Hababam Sınıfı ÇOSB

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ‘uzaktan eğitimle’ faaliyetlerini sürdürüyor

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, KOVID-19’un etkisinin sürdüğü günlerden itibaren evlerinde eğitim ve öğretimine devam ediyor. Bu süreci en verimli şekilde geçirmek için günlük planlar hazırlayan, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin öğretmenleri uygulamalarına devam ediyor.

Öğretmenlerinin hazırladıkları planları, etkinlikleri ve deneyleri evlerinde uygulayan minik öğrenciler hem eğleniyor, hem de öğreniyor. Bu zorlu süreçte Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin psikoloğu tarafından minik öğrencilere ve ailelere psikolojik destek verilirken, Kreşin hemşiresi tarafından da minik öğrencilerin sağlıkları konusunda takipler yapılıyor.

Öğrencilerini ve velilerini bir an olsun yalnız bırakmayan Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin yetkilileri, uzaktan destek verilen bu dönemde ailelere herhangi bir ücret yansıtılmadığının da altını çizdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106