Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KOSGEB BAŞKANI Türkonfed GİRAY DUDA CEVAHİR UZKURT

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde beden eğitimi ve müzik dersleri verilmeye başlandı

Tüm yönleriyle örnek olarak gösterilen, her anlamda öncü ve yenilikçi olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından hayata geçirilen, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde branş dersleri de verilmeye başlandı. Minik öğrenciler gün boyu süren eğitimleri çerçevesinde beden eğitimi ve müzik dersleri de almaya başladılar.

Uzman öğretmenler tarafından verilen derslerde oldukça neşeli anlar yaşandı. Hem eğlenip hem öğrenen minik öğrencilerin keyifleri ise görülmeye değer.

0-66 aylık çocuklara yönelik yapılan Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi çalışan anne ve babalara da büyük bir kolaylık sağlamanın yanı sıra kadın istihdamına da olumlu katkı sağlıyor. 240 çocuk kapasiteli Kreş ve Gündüz Bakımevi, yaklaşık 2.500 metrekare kapalı ve 19.000 metrekare açık alana sahip.

Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde çocuklar doğal ortamlarında, uygun materyallerle, kendine güvenen, değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştiriliyorlar.

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, her yaş grubu kendi bünyesinde eğitim göreceği şekilde tasarlanan sınıflara sahip. ‘Etkinlik sınıflarının dışında öğrencilerin yararlanabileceği, dram-müzik-sanat atölyesi, İngilizce dersleri, kapalı ve açık oyun alanları, yeşil alanlar’ Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin özelliklerinden bazıları.

Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına göre geniş ve ferah tasarlanmış 13 sınıfın yer aldığı Bakımevi’nde, her kat ve sınıf içinde çocuklara özel tasarlanmış hijyenik lavabolarının yanı sıra güvenlik kontrolü, yemek hazırlık, pişirme ve servis bölümü ile büyük yemek salonu, yangın algılama, kamera, ses yayın sistemi, temiz hava ve klima santralleri mevcut.

Kreş ve Gündüz Bakımevi, çocukların en iyi eğitimi almaları yanında, güvenlik ve konforları açısından da bütün detaylar düşünülerek inşa edildi. Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, gerek fiziksel imkanları ve gerekse profesyonel kadrosu ve eğitim metodları ile en iyi hizmeti vermek amacında hareket ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106