Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Halil Aksu Av. Ferhan Arıkan Hababam Sınıfı ÇOSB ÇOSB Habertürk Bakış programı

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde ‘İlk Karne’ Heyecanı…

2017-2018 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından tatil heyecanı başladı. Türkiye genelinde okul öncesi, ilk ve orta öğretim öğrencileri karne heyecanı yaşadı. Bu heyecana, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri de ortak oldu. Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde düzenlenen bir etkinlikle kreşin minik öğrencileri ilk karnelerini aldılar.

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Eser Yangöl, okul öğretmenleri ve ÇOSB Bölge Müdürlüğü yetkililerinin hazır bulunduğu etkinlikte öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Öğrencilerin anne ve babalarına bir de sürprizleri vardı. Minik öğrenciler öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları hediyeleri de günün sonunda ailelerine verdiler.

Minik öğrencilerin en iyi eğitimi almaları yanında, güvenlik ve konforları açısından da bütün detaylar düşünülerek inşa edilen Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, gerek fiziksel imkanları ve gerekse profesyonel kadrosu ve eğitim metotları ile en iyi hizmeti vermenin gururunu yaşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106