Öne Çıkanlar Türkonfed TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler Hilal Ünalmış KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk CEVAHİR UZKURT

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  il ikincisi oldu

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen ‘Okullararası Halk Oyunları Yarışması İl Finali’nde dereceye giren okullara kupa ve ödülleri takdim edildi.

Tekirdağ Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde gerçekleşen yarışmalarda 18 ekip mücadele etti. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Okullararası Halk Oyunları” yarışmasında ‘Gençler Düzenlemeli Dalda’ Tekirdağ il ikincisi oldu.

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerde de en önde olmasını ve bu alanlarda kendilerini yetiştirmelerini çok önemsiyoruz. Halk oyunları da bizim için çok önemli. Çünkü halk oyunları kültürümüzün yapı taşlarından biri ve halkımızın duygularıdır. Kültürümüzü önemsiyor ve destekliyoruz” denildi. Öğrencilerin bu başarısı okul yönetimi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) yönetimi tarafından da takdirle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106