Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Sao Paulo Necat Öney ÇOSB Habertürk Bakış programı Hababam Sınıfı ÇOSB

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TEKNOFEST’e katıldı

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline kendi üretimi olan 5 Eksen Mini CNC Router Makinesi ile katılım sağladı.

Eğitim ve öğretimde Bölgenin en modern okulları arasında yer alan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her alanda adından söz ettiriyor. Öğrencilerinin gelişimi için tüm olanaklarını seferber eden Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline kendi üretimi olan 5 Eksen Mini CNC Router Makinesi ile katılım sağladı.

İki gün boyunca Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı kurumların sergi alanında Trakya Kalkınma Ajansının standında yer alan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin standını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da yakından inceleyerek öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Öğretmen ve öğrenciler de projelerini Bakan Varank’a anlatma imkanı buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106