Öne Çıkanlar Türkonfed TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler Hilal Ünalmış KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu

 Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde diploma heyecanı


Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı sonu karne töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. Okulun Konferans Salonu’nda yapılan törene, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bekmezci, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri, Ahmet Temiroğlu ve Saim Buyruk, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Caner Baysal ve çok sayıda veli katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende ilk konuşmayı Okul Müdürü Caner Baysal yaptı. Baysal, öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileyerek onları tebrik etti.


Dana sonra kürsüye gelen ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi:

“Bugün Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi açısından gurur verici bir gündür. Zira 2012-2013 eğitim-öğretim yılında öğrenci alımına başlayan okulumuz ilk mezunlarını veriyor ve yeni alınan öğrencilerimizle birlikte eğitim-öğretim kadromuz her geçen gün daha büyüyor. Bu da bizlere gurur veriyor. İlklere öncülük yapmaktan her zaman mutluluk duyan ÇOSB, mesleki ve akademik anlamda becerilerle donatılmış siz gençlerin okulumuzda yetişmiş olmasından dolayı farklı bir heyecanı bugün sizlerle birlikte hissediyor. Gelişen teknolojinin imkanlarını tümüyle kullanan okulumuz öğrencilerinin toplumda saygın birer fert olarak yetişmelerine katkı sağladığımız için ÇOSB Yönetimi olarak, sizlerle beraber bugün burada karne töreninde birlikte olmaktan onur duyduğumu da belirtmek istiyorum.”


Önümüzdeki yıllarda yeni katılacak öğrencilerle birlikte okulun daha da büyüyeceğini belirten Sözdinler, “Verdiği kaliteli eğitimle ve yetişmiş mezunlarıyla okulumuzun isminin daha çok duyulacağına inancım tamdır. Yeter ki sizler öğretmenlerinizin sizler için açtığı yolda yürüyün ve kendinize güvenin. ‘Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder’ diyen önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü burada bir kez daha saygı ve minnetle anmak isterim. Sizlerden önümüzdeki zamanlarda okulumuzun ismine layık başarılı çalışmaların ve projelerin içerisinde Türk sanayisine hizmet eden fertler olmanızı beklediğimizi özellikle belirtirken, yetişmenize büyük katkıları olan değerli tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, kıymetli ailelerinize saygı ve selamlarımı iletiyorum” dedi.


Konuşmaların ardından, 12. Sınıf öğrencileri mezuniyet konuşmaları yaptı. Öğrencilerin de konuşmalarının ardından bayrak ve flama devir teslimi yapıldı. Törenin sonunda ise okulu birincilikle bitiren Tunahan Güzel’e, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından plaket verildi. Plaket takdiminin ardından Okul Birincisi Tunahan Güzel, Mezuniyet Kütüğüne ismini çaktı. Tören öğrencilerin coşkularıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106