Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KOSGEB BAŞKANI GİRAY DUDA Türkonfed Asaf Savaş Akat Global Sanayici

Özen Mensucat’tan anlamlı Çevre Günü etkinliği

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (COSB) köklü kuruluşlarından, Özen Mensucat Boya Terbiye İşletmeleri A.Ş.’nin 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle çocuklar için düzenlediği ‘Çevreci Oyuncak Yarışması’na 51 çocuk katıldı. Çocuklarda çevre bilincini geliştirmek ve atıklar konusunda farkındalık oluşturmak için firma çalışanlarının çocukları için düzenlenen yarışmaya, 51 çocuk atık malzemelerden yaptığı oyuncak ile katıldı.

Özen Mensucat Çevre Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Cemal Taha Çevik, “Güneş Enerjisi İle Çalışan Drone” eseri ile birinci seçildi. İkinciliği “NBA Basketbol Sahası” eseri ile Sudenaz Ulusoy, üçüncülüğü ise “Dağ Evi” eseri ile Miraç Aydın kazandı. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve fabrika çalışanlarının da katıldığı törende, çocuklara ödülleri Özen Mensucat Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu tarafından verildi. Yarışmada birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye bisiklet, üçüncüye ise tablet hediye edildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm çocuklar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106