Öne Çıkanlar KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk CEVAHİR UZKURT

PAS'ın yeni tesislerine görkemli açılış

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) faaliyette bulunan PAS South East Europa San. ve Tic. Ltd. Şti., yine ÇOSB içerisinde bulunan yeni yerine görkemli bir açılış töreniyle taşındı. Açılış töreninde konuşan PAS Ceo’su Fatih Köymen, beyaz eşya üretimine daha iyi yan sanayi üretimi vereceklerini bu konuda zirvede olacaklarını söyledi.

Açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Volkan Torun, PAS South East Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Born, PAS South East Europe Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. CEO’su Fatih Köymen’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını, PAS Ceo’su Fatih Köymen gerçekleştirdi. Köymen, 1998 yılında kurulan ve 1999 yılında faaliyete başlayan fabrikalarının 18 yıl boyunca ne kadar çok şey başardıklarını daha iyi gördüklerini ifade etti. Konuşmaların ardından PAS South East Europe bünyesinde 10 ve 15 yılı tamamlayan personellere plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106