Öne Çıkanlar KOSGEB BAŞKANI ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi GİRAY DUDA Türkonfed Asaf Savaş Akat Global Sanayici

QR kodlu uygulamayla TIR Parkına ulaşım daha kolay

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) 8. Caddede bulunan 2. Kısım TIR parkına ulaşım yeni uygulamayla daha kolay hale geldi. ÇOSB Bölge Müdürlüğü tarafından, bölge içerisindeki karayollarında trafiğin azaltılması, hatalı parkların önlenmesi maksadıyla yaptırılan ÇOSB 2. Kısım TIR Parkı için yönlendirme etiketleri sahada uygulanmaya başlandı.

ÇOSB firmalarının güvenlik noktalarına uygulanacak etiketlerle, firmalara gelen lojistik personelinin TIR Parkının imkanlarından ve konumundan haberdar olması sağlanarak, yol kenarlarındaki hatalı ve uzun süreli parkların azaltılması hedeflenmektedir.

Türkçe, İngilizce ve Rusça hazırlanan QR kodlu krokiyle, yerli ve yabancı araç sürücüleri kolaylıkla TIR Parkına ulaşabilecek. ÇOSB Bölge Müdürlüğü Güvenlik Şefliği koordinesinde tüm katılımcı firmaların girişlerine yapıştırılan yönlendirme etiketler firmalar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Modern yapısı ve hizmet alanlarıyla göz dolduran ÇOSB TIR Park, 115 TIR ve 29 servis araçlı park alanıyla 7 gün 24 saat hizmet veriyor. TIR parkının aynı zamanda, hareketli ve sabit kameralarla da güvenliği sağlanıyor. Sürücülerin her türlü konforunun düşünülerek yapıldığı TIR parkı, araç sürücüleri ve sanayiciler tarafından büyük beğeni alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106