Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi CEVAHİR UZKURT Arif Esen ÇOSB Sürdürülebilirlik Raporu ÇOSB Girişimcilik Paneli

QR Kütüphane Platformu Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde uygulanmaya başlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nden (ÇOSB) katılımcılarına yeni bir hizmet daha. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin oluşturduğu ve 28 ayrı kategoride 20.000’in üzerinde kitabın bulunduğu dijital QR Kütüphane kullanıma açılıyor.QR Kütüphane platformu hizmeti, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine sunulmaya başlandı. Bunun yanı sıra kütüphane, ÇOSB bünyesinde yer alan katılımcı firma ve personellerinin de aktif olarak kullanabileceği bir yapıya dönüştürülmeye çalışılıyor.

QR KÜTÜPHANE NEDİR?
 

Zaman, hayatın her evresinde önemli bir paya sahiptir. Telafisi olmayan, insana eksi ve artılarını kazandıran “zaman” kavramına hangi alışkanlıkları sığdırıyoruz? Değişen ve gelişen dünyada çocuklarımızın okuyarak daha bilinçli birer birey olma yolunda onlara eşlik edecek olan QR Kütüphane, öğrencilerimizin hem okuyup hem de ödüller kazanabileceği; veli ile öğretmenlerin de günlük/haftalık/aylık ve dönemlik olmak üzere okuma performansı analizlerini görebileceği bir dijital okuma platformudur.

QR Kütüphane sisteminden faydalanarak istediğiniz kitabı telefondan, tabletten ve bilgisayar üzerinden anında okuyabilirsiniz. Hayal dünyanıza farklı bir boyut kazandırmak, hafızanızı güçlendirmek ve kelime dağarcığınızı çoğaltmak için gelin birlikte kitap okuyalım.
 

QR KÜTÜPHANE NASIL ÇALIŞIR?


IOS ve Android tablet ve telefonlarınızdan QR Kütüphane uygulamasını indirerek kurumlara özel olarak tanımlanan kullanıcı bilgileri ile birlikte giriş yapabilir, kitap okumaya başlayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106