Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KOSGEB BAŞKANI Türkonfed CEVAHİR UZKURT GİRAY DUDA

Resim ve Kompozisyon Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verildi
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) geleneksel olarak düzenlediği “Suyun Hayatımızdaki Önemi” teması ile gerçekleşen Resim ve Kompozisyon Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

ÇOSB’nin düzenlediği yarışmaya, resim dalında 12 okuldan 35 eser, kompozisyon dalında 8 okuldan 21 eser katıldı. Resim dalında  Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu’ndan Serkan Şenol birinci olurken, öğrenciye ödülünü Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur verdi. Yarışmada ikinci olan Kapaklı Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Gülben Erdoğan’a ödülünü ise Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz verdi. Üçüncü olan Çerkezköy Tepe Ortaokulu’ndan Aylin Souksu’ya ise ödülünü Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Darcan verdi.



Yarışmanın kompozisyon dalında ise birinciliği Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nden Gül Aygün elde etti. Başarılı öğrenciye ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler verdi. Yarışmada ikinci olan Çerkezköy İmam Hatip Lisesi’nden Tuğba Karakaş ise ödülünü Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’dan aldı. Üçüncü olan Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden Berçem Bulut ise ödülünü Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu’nun elinden aldı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar, kategorilerinde birinci olan öğrencilerin okullarına ise 100 Temel Eser’den oluşan 5’er takım kitap hediye edildi. Törende konuşan ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler, “Yarışmada ödül alan Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizin okullarındaki öğrencilerimizi tebrik ederken, onları yetiştiren değerli öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106