Öne Çıkanlar KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk

Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğüne Ramazan Yıldırım atandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında, Organize Sanayi Bölgelerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapan deneyimli bürokrat Ramazan Yıldırım, yine sanayiciler için önemli olan bir göreve Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğüne atandı.

Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla büyük takdirini kazanan Yıldırım’ın bu göreve gelmesi sanayiciler tarafından da olumlu karşılandı.

Özellikle Organize Sanayi Bölgelerini yakından ilgilerinden bu görevde Yıldırım’a başarılar dileyen sanayiciler, Yıldırım’ın çok önemli çalışmalara imza atacağını dile getiriyorlar.

RAMAZAN YILDIRIM KİMDİR?

Gazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden (1982) mezun olan Ramazan Yıldırım, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Küçük Sanatlar ve Sanayi Bölgeleri ve Siteleri Genel Müdürlüğü'nde Elektrik Mühendisi olarak göreve başladı.

Aynı Genel Müdürlükte 4,5 yıl sırasıyla; Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra Küçük Sanatlar ve Sanayi Bölgeleri ve Siteleri Genel Müdürü olarak atandı.

Ramazan Yıldırım, 15 Haziran 2005 tarihinden bu yana Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Küçük Sanatlar ve Sanayi Bölgeleri ve Siteleri Genel Müdürü olarak görev yaptı. Ramazan Yıldırım, Hükümet’i temsilen MPM Yönetim Kurulu’nda görev yapan Hasan Tanrıöven’in yerine 15 Ekim 2008 tarihinde MPM Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Ramazan Yıldırım daha sonra, 20 Mart 2009 tarihinde yapılan 48. ve 24 Mart 2010 tarihinde yapılan 49. Genel Kurul’da Milli Prodüktivite Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi seçildi.

Ramazan Yıldırım son olarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında OSB’lerden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı olarak yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106