Öne Çıkanlar Rüştü Bozkurt Kişisel verilerin korunması kanunu Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu ömer nart Yapay Zeka

Sanayicilerden ÇOSB yönetimine oybirliğiyle tam destek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) 16’ncı Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. ÇOSB Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bekmezci, Fatih Elay ve Ekrem Topdal ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda sanayici katıldı.

Yoklama ve açılışın ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Heyeti’nin de oluşturulmasının ardından sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Turgut Bıyıklı’nın gözetiminde gerçekleşen Genel Kurul’da Divan Başkanlığına Ahmet Temiroğlu, Divan Üyeliklerine de Yaşar Çalışkan ve Alp Karahasanoğlu seçildi.

Genel Kurul’da 16 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Genel Kurul’un tamamlanmasının ardından söz alan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılımcıların Yönetimlerine verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Sanayici arkadaşlarımın yönetimimizi oybirliğiyle ibra etmesinden ve çalışmalarımızı övgü ile taçlandırmalarından ve şahsıma gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ederim.”

Genel Kurul’da söz alan sanayiciler, ÇOSB Yönetim Kuruluna yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Anahtar Kelimeler:
ÇOSB 16. Genel Kurulu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106