Öne Çıkanlar Türkonfed Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu Hilal Ünalmış TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler GİRAY DUDA

Sanifoam Sünger A.Ş. kuruluşunun 30. yılını kutladı

Endüstriyel izolasyon, otomotiv, beyaz eşya ve temizlik ürünleri alanında üretim yapan Sanifoam Sünger A.Ş. kuruluşunun 30. yılını kutladı.

Çerkezköy OSB başta olmak üzere Türkiye’de 6 ayrı lokasyonda üretim tesisleri bulunan Sanifoam Sünger A.Ş.’nin 30. yıl kutlamasında 5, 10, 15, 20, 25 yıllık çalışanlar ödüllendirildi.

Sanifoam Sünger A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ulkat törende yaptığı konuşmada, “Almanya’da kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz 7’nci işletmemizi 2020 yılında güçlendirmek istiyoruz. Şirketimizdeki gelişme ve büyüme çalışanlarımızla bir aile olmanın eseridir. Çalışanlarımızla birlikte bir aile şirketi olarak ihracata yönelik üretimimizi daha artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106