Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Atölyesi Çerkezköy OSB CEVAHİR UZKURT KPMG Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar

SGK ve İŞKUR uzmanları ÇOSB’de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünden Sektörel Risk Yönetimi Daire Başkanı Ergün Can ve Çalışma Uzmanı Alper Yasin Özçelik ile Tekirdağ SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan ve Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen Tekirdağ’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) yönetimini de ziyaret eden heyeti ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı. Ziyarette, Bölge sanayici ve yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106