Öne Çıkanlar CEVAHİR UZKURT KPMG Türkonfed ÇOSB 3 BİN FİDAN DİKTİ Ece Kamar

‘Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi’ ÇOSB’de yapıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığıyla Türkiye Bilişim Derneği (TBD) işbirliği kapsamında düzenlenen ‘Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi’, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü 4. Kat Eğitim Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

ÇOSB’de faaliyet gösteren katılımcıların Bilgi İşlem sorumlularının katıldığı eğitim Türkiye Bilişim Derneği uzmanları tarafından verildi. Gün boyu süren eğitimde değinilen konu başlıkları ise şunlardan oluştu: “Siber Güvenlik Temel Bilgiler, Bilgi Güvenliği ve Kurumsal Bilgi Kaynakları (ISO 27001), Bulut Bilişim ve Nesnelerin İnterneti (IoT) Güvenliği, Internet / Web Güvenliği, Sosyal Medya Saldırıları ve Güvenlik Önlemleri, Kablosuz Ağlara Yönelik Saldırıları ve Güvenlik Önlemler, Pratik Teknikleri ile Zararlı Yazılım Tespiti, Kişisel Verilerin Korunması (KVKK ve GDPR), Sosyal Mühendislik ve Son Kullanıcıyı Hedef Alan Saldırılar.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106