Öne Çıkanlar CEVAHİR UZKURT KPMG Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Atölyesi Çerkezköy OSB

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy OSB’yi ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy OSB’yi ziyaret etti.

Ziyarette Albrayrak’a, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka ile Mehmet Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Soner Abdullah Ergin ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Halil Özge Dora eşlik etti. Başkan Albayrak ve ekibini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı. Toplantı odasında yapılan konuşmalar da ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak söz aldı.

ÇOSB’nin büyüklüğünü ve önemini bildiği için ilk ziyaretini ÇOSB’ye yaptığını belirten Albayrak, “Tekirdağ’da belediyeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilin ana vizyonunun sanayi olduğunu ifade ettim Lojistik yatırımları ile çevreye duyarlı mutlu ve yaşanılır bir Tekirdağ hedefliyoruz, dedim. Bunu söylerken de sanayi kuruluşlarını önümüze koyduk ve büyük güç olduğunu gördük. Şirketlerin merkezlerini İstanbul’dan Tekirdağ’a taşıması gerekiyor. Böylece Büyükşehir olarak toplanan vergiden daha çok pay alırız” dedi.



Albayrak’la aynı görüşte olduklarını belirten Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Gürdal Adal, “Tekirdağ’da faaliyet gösteren fabrikaların merkezlerini Tekirdağ’a getirmeleri için çalışma başlattık. Biz kendi şirketlerimizin tamamını taşıdık ve buradaki işlemler İstanbul’dan çok daha hızlı gerçekleşiyor. Örneğin vergi iadesini İstanbul’dan 10 kat hızlı alabiliyorsunuz” dedi.

ÇOSB Bölge Müdürü Özdoğan tarafından Başkan Albayrak ve ekibine Çerkezköy OSB'de faaliyet gösteren sanayi kuruluşları, çalışma prensipleri, kapasitesi ve üretim kategorileri ile ilgili sunum eşliğinde ayrıntılı bilgi verdi. Başkan Albayrak toplantının ardından Çerkezköy OSB'nin SCADA odası başta olmak üzere bazı birimlerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106