Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Technocast ÇOSB Kişisel verilerin korunması kanunu KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk

Tekirdağ Valiliği ve ÇOSB işbirliğiyle Kapaklı’da yeni bir proje hayata geçiriliyor

Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) işbirliğiyle Kapaklı’da yapılacak 500 kişilik spor salonu yapımı için düzenlenen törende yapım protokolü imzalandı.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleşen protokol imza törenine; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan katıldı.

Önümüzdeki günlerde temeli atılması planlanan Spor Salonu yapımı için Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, ÇOSB Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106