Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk Technocast Türkonfed

Türkiye’nin dijital yol haritası ÇOSB’de anlatıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. ÇOSB Bölge Müdürlüğü 4. Kat Eğitim Salonunda gerçekleşen toplantıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Daire Başkanlığından gelen yetkililer; Ar-Ge Merkezlerinde karşılaşılan sorunlar, Türkiye’nin dijital yol haritası, mesleklerin geleceği ve sanayi işbirliği programları hakkında bilgilendirme yaptılar. Toplantının önemli olmasının bir başka yönü de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın hazırladığı ‘Dijital Türkiye Yol Haritası’nın ilk kez bu toplantıda sunulmasıydı.

ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Namık Kemal Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker’in yanı sıra Bölgede Ar-Ge Merkezi olan firmaların temsilcilerinin de hazır bulunduğu ve katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıya konuşmacı olarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri katıldı.

“Sanayi İşbirliği Programları, Türkiye’de Sanayi Devrimi, Dijital Türkiye Yol Haritası, Dijital Sanayi Konusunda Atılan Adımlar ve Ar-Ge Merkezleri hakkında” bilgilerin verildiği sunumlarda Ar-Ge Merkezi temsilcileri karşılaştığı birçok soruna da cevap buldu.

Toplantı öncesinde de bakanlık yetkilileri ÇOSB katılımcılarından Ar-Ge Merkezi olan firmaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevini de gezen bakanlık yetkilileri ÇOSB’nin bu alanlarda yaptığı yatırımlardan da övgüyle bahsettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106