Öne Çıkanlar Hilal Ünalmış KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk CEVAHİR UZKURT TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler KOSGEB BAŞKANI

Ur-Ge Destekleri Projesi ve e-arşivleme ÇOSB’de anlatıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü çok önemli iki toplantıya ev sahipliği yaptı.

ÇOSB ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğiyle, ÇOSB’de kauçuk ve plastik ürün imalatı yapan firmalara yönelik Ur-Ge (Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi) Projesi kapsamında düzenlenen ilk bilgilendirme toplantısına çok sayıda firma temsilcisi katıldı.

Toplantı çerçevesinde öncelikle proje ve bu konuda verilen devlet teşvikleri anlatıldı. Ardından firmalardan konuyla ilgili beklentileri alınarak, çözüm yolu belirlendi. Ur-Ge destekleri geniş anlamıyla, belirlenen sektördeki şirketlerin halihazırda ihracat yaptıkları pazarlara yenilerini ekleyebilmelerini ve ellerinde bulundurdukları pazarlardaki paylarının artırılmasına yönelik bir devlet teşvikidir.

DİJİTAL ARŞİVLEME

İkinci toplantıda ÇOSB Bölge Müdürlüğü tarafından bölgedeki firmalara yönelik Doküman Yönetim Sistemi ve Dijital Arşiv/Fiziksel Arşiv Yönetim Sistemlerinin geliştirilmesine yönelik olarak bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda geniş katılımlı toplantıda, dijital arşiv kurulması vb. alanlarda güncel gelişmeler ve uygulamalar firmalara anlatıldı.

Toplantıda anlatılan konu başlıkları şunlardan oluştu: “Dijital Arşiv Yönetim Sistemi / Doküman Yönetim Sistemi Nedir Ne İşe Yarar? Dijital Dönüşüm’de yasal zorunluluklar nelerdir? Yeni çıkan KVKK kanununa göre yasal zorunluluklarınız… Uygulamanın size sağladığı avantajlar nelerdir? Uygulama hangi modüllerden oluşuyor? Akıllı Dijital Arşiv ne demektir? İşletmenize ne fayda sağlar? Dijital Arşiv / Dijital Dönüşüm’de mevcut piyasa başarı hikayeleri…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106