Öne Çıkanlar Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar ÇOSB Dijital Dönüşüm Atölyesi Çerkezköy OSB CEVAHİR UZKURT KPMG

Usta sanatçı Nilgün Belgün ÇOSB’de sahne aldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde usta tiyatrocu Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi isimli gösterisini sahneledi.

 

ÇOSB Konferans Salonunda gerçekleşen gösteriye; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Yönetim Kurulu yedek üyesi Saim Buyruk ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce sanatsever katıldı.

 

“Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi” isimli müzikli danslı gösteride, sanatçı Nilgün Belgün hayatını, anılarını ve yaşadıklarını kimi zaman hüzünlü kimi zaman kahkahalarla sergiledi. İzleyenlerin ayakta alkışladığı gösteri sonunda protokol tarafından sanatçıya çiçek takdim edildi. ÇOSB Yönetim Kuruluna teşekkür eden Nilgün Belgün gördüğü ilgiden dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de, kültür ve sanat etkinliklerinin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. Sanayicilerden ve vatandaşlardan tam not olan ÇOSB etkinliklerine gösterilen ilgi ise görülmeye değerdi.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106