Öne Çıkanlar KOSGEB BAŞKANI ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi CEVAHİR UZKURT ÇOSB Mesleki ve Teknik Eğitim GİRAY DUDA

Vali Aziz Yıldırım’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay ve ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Topdal ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan hazır bulundu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’dan ÇOSB Yönetim Kuruluna İade-i Ziyaret…

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da beraberindeki heyetle Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu’na iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Vali Yıldırım’a, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Tekirdağ İl Jandarma Alay Komutanı Albay Şahin Karakaş eşlik etti.

Vali Yıldırım’ı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri; Fatih Elay, Ekrem Topdal, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk, İlyas Kum ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı.

ÇOSB Yönetim Kurulu toplantı salonunda Vali Yıldırım’a bölge hakkında genel bilgi ve yapılan çalışmalar aktarıldı. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından ÇOSB katılımcılarından Pharmactive İlaç San. ve Tic. A.Ş.’ye geçildi. Burada Pharmactive Genel Müdürü Fatih Elay, firmanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106