Öne Çıkanlar TEKİRDAĞ İSTİHDAM FUARI 2018 Türkonfed Çerkezköy OSB KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

Vali Yıldırım. ÇOSB’deki Güney Koreli yatırımcıların fabrikalarını ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) üretim yapan Güney Koreli yatırımcılara ait Hyosung İstanbul Tekstil Ltd. Şti. ve Shinheung Tr Endüstriyel San. ve Tic. Ltd. Şti. fabrikalarını ziyaret etti.

Ziyarette Vali Yıldırım’a Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı, J.Kd.Alb. Osman Kılıç, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan eşlik etti.

Ziyarette Vali Yıldırım, Hyosong İstanbul Tekstil Türkiye Genel Müdür Mun Seon Kım tarafından karşılandı. Ardından Genel Müdürü Kım, Vali Yıldırım’a fabrikanın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Vali Yıldırım, “Koreliler en yakın dostumuzdur. Dost bulmak çok kolay değil, bulduğumuz dostları da kaybetmememiz lazımdır. Dünyadaki sanayi üretimde Güney Kore’nin kat ettiği mesafe hepimizin malumudur. Güney Koreli dostlarımız, hem sanayisini geliştirmek, hem de teknolojiyi Türkiye’ye getirmek için aracı olurlarsa yatırımları burada yapar veya yapmış oldukları yatırımları buraya taşırlarsa mutlu oluruz. Bu yatırımların artmasını bekliyoruz. Güney Koreli dostlarımız, yatırımlar konusunda bizden bir şey talep ederlerse elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.
 

Vali Yıldırım daha sonra ÇOSB’de üretim yapmakta olan Güney Koreli yatırımcılara ait Shinheung Tr Endüstriyel San. ve Tic. Ltd. Şti.’yi ziyaret etti. Vali Yıldırım Fabrika Genel Müdürü Aşkın Kor tarafından karşılandı. Ardından Fabrika Genel Müdürü Kor, Yıldırım’a fabrikanın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106