Öne Çıkanlar Çerkezköy OSB AB ÇOSB Habertürk Bakış programı ÇOSB İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU

Van OSB ile ÇOSB Meslek Liseleri arasında protokol

Bölgenin en modern okulları arasında yer alan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yurt içinde ve yurt dışında işbirliği protokolleri imzalamaya devam ediyor. Trakya’da en fazla tercih edilen okullar arasında yer alan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel Van OSB Mesleki ve Teknik Koleji arasında İşbirliği Protokolü imzalandı.

Trakya Kalkınma Ajansı ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın da destek verdiği İşbirliği Protokolü’nün imza törenine Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birim Başkanı Emin Çakay, Özel Van OSB MTK Kurucu Temsilcisi Feyat Gültepe ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal’ın yanı sıra öğrenci ve öğretmenler katıldı.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü İdari Binasında gerçekleşen imza töreninin ardından, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezildi, okul hakkında heyete bilgi verildi. Ayrıca heyet ÇOSB’de firma gezisi yaptıktan sonra Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünde de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İmza töreninde bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Bölgemizde ve Türkiye’de örnek gösterilecek bir okul kurmak kararı ile yola çıktık. Bunu da başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzda çıta her geçen gün yükseliyor. Bu okuldan mezun olan her öğrenciye sanayimizin ihtiyacı var” dedi.

ÇOSB yetkilileri tarafından yapılan açıklamada İşbirliği Protokolü’nün amacı ile ilgili şu görüşlere yer verildi: “Ülkemizdeki mesleki ve teknik eğitim veren okullar arasında, sevgi, kardeşlik ve dostluk duygularının geliştirilmesi, teknolojik gelişmelerin karşılıklı paylaşılması, çeşitli kültürel ve eğitim faaliyetlerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi için bir işbirliğini imzalıyoruz. Protokol çerçevesinde kültür alışverişinde bulunulacak. Kültürel etkinliklere, sanatsal faaliyetlere ve festivallere katılım sağlanacak. Karşılıklı ziyaretlerde bulunulacak. Her iki okulda konularında uzman öğretmenler tarafından uzaktan eğitim sistemi ile online eğitimler verilecek.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106