Öne Çıkanlar CEVAHİR UZKURT KPMG Türkonfed ÇOSB 3 BİN FİDAN DİKTİ Ece Kamar

World Medicine temel atma töreni gerçekleşti…

Bünyesindeki firmalarla bölgenin gözbebeği olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) yeni yatırımlarla gücüne güç katıyor. Özellikle ilaç firmalarının son yıllarda oldukça rağbet gösterdiği ÇOSB’de geçtiğimiz günlerde bir fabrikanın daha temel atma töreni gerçekleşti.

 

World Medicine İlaç Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin ÇOSB tesislerinin temel atma töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. Temel atma törenine, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra, World Medicine İlaç San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Raushan Tahiyeu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sohrab Mammadov, Genel Müdür Turan Karaman ve çok sayıda firma temsilcisi katıldı. Yeni katılımcıların gelmesinin bölgeyi güçlendirdiğine dikkat çeken ÇOSB Bölge Müdürü Özdoğan, “Başta tekstil, plastik, kimya ve metal sektörü olmak üzere son yıllarda da ilaç firmalarının çok ciddi ilgi gösterdiği bölgemizde, Çerkezköy OSB Müdürlüğü olarak katılımcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeler geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.

 

WORLD MEDİCİNE YATIRIMI


World Medicine İlaç Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin ÇOSB yatırımıyla ilgili şu bilgilere yer verildi: “Toplam 31.022,25 metrekare  alan üzerine inşası başlayan World Medicine İlaç San. ve Tic. A.Ş.   Aralık 2017 sonunda bitirilmesi planlanan üretim tesisleri teknik alanlar dahil yaklaşık 30.000 metrekare kapalı alana sahip olacaktır. Üretim alanlarında öncelikli olarak; Metrik Doz İnhaler, Kuru Toz İnhaler İlaçları Flakon, Liyofilize Flakon ürünler olmak üzere Ampul, Non Steril Likit, Tablet, Film Kaplı Tablet, Sert Kapsül, Süspansüyon Toz, Krem, Pomad, Supozituvar, Nazal Sprey formundaki ürünlerin üretimi planlanmaktadır. İlk başta, 6.000 metrekare kapalı alan ve 30.000.000 Kutu / Yıl üretim kapasitesine sahip İnhaler üretim tesislerinin 2016 yılının sonuna kadar devreye alınması planlanmaktadır. Tüm üretim devreye alındığında 600 kişi çalışacak olup yıllık üretim kapasitesi 419.000.000 Kutu / Yıl olacaktır. 2017 yılının sonunda tesisin üretime alınması planlanmaktadır.”

 

 

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106