Öne Çıkanlar KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk Cem Sezgin TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı Temiz enerji Ergene Havzası arıtma çamuru yönetimi

Derin Deniz Deşarj Projesi’nde deniz hattına son boru yerleştirildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) de koordinatör ve katılımcı olarak yer aldığı Ergene Havzası Koruma Eylem Planı kapsamında Marmara Denizi’ne Derin Deniz Deşarj Projesi Deniz Hattı Son Boru Çekimi Programı, Marmara Denizi açıklarında bir gemide Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un yanı sıra, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çevre ve Orman Eski Bakanı ve Milletvekili Veysel Eroğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdere, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Ergene Derin Deniz Desarj A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ceyhan ve yetkililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106