Öne Çıkanlar ÇOSB Habertürk Bakış programı ÇOSB Girişimcilik Paneli Çerkezköy OSB Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

Ender Koçak’a ‘Tüberküloz Üstün Hizmet Ödülü’ verildi

Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak 17-19 Ocak 2019 tarihinde Antalya’da yapılan XXIX. Ulusal Tüberküloz ve Göğüs Hastalıkları Kongresi’nde Türkiye Ulusal Verem Savaşı Dernekleri Federasyonu tarafından “Tüberküloz Üstün Hizmet Ödülü” ile onurlandırıldı.

Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi A.Ş. CEO ve Genel Müdürü Uzm. Dr. Hakan Koçak tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Ender Koçak’a Tüberküloz Üstün Hizmet Madalyası, Türkiye Ulusal Verem Savaşı Dernekleri Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan tarafından, beratı ise T.C. Sağlık Bakanlığı TİTCK İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcısı Dr. Ali Alkan tarafından takdim edildi. Tüberküloz ilaçlarının ülkemizde 48 yıldır yerli ve milli üretimini gerçekleştiren Koçak Farma, Çerkezköy OSB’de 140 bin metrekare alana kurulu ve 100 bin metrekare kapalı alana sahip son teknoloji donanımlı hammadde, ilaç ve biyoteknolojik ilaç üretim tesislerimiz 500 milyon kutu/yıl üretim kapasitesine, İstanbul/Ayazağa’da 50 bin metrekare alanda kurulu Serum Üretim Tesislerimiz 80 milyon ünite/yıl üretim kapasitesine sahiptir. Ülkemizde kullanılan her 2 kutu kanser ilacından 1’i firmamız tarafından yerli üretilmektedir. Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan Koçak Farma devam eden Ar-Ge projelerini başarıyla sürdürüyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106