Öne Çıkanlar Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu Kişisel verilerin korunması kanunu

Trakya’da yatırım fırsatları İSO’da masaya yatırıldı

Trakya Bölgesi’nin iş ve yatırım imkânlarının ulusal ve uluslararası düzeyde etkin tanıtımının yapılması amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı ve İstanbul Sanayi Odası işbirliğinde, İstanbul’da bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan “Günümüz dünyası giderek hızla değişiyor, az olsun benim olsun kavramı ne yazık ki artık üreten kesim için kabul edilemez bir kavram oldu. Üretmek sanayiciler için ulvi bir sorumluluktur.

Bugün burada gerçekleşen Trakya Yatırım Ortamı Tanıtım Günü etkinliği gibi etkin ve verimli toplantıları destekleyerek Trakya Bölgesinde önemli çalışmaların yapılmasını arzu ediyoruz” dedi.

► YENİ YATIRIMLAR BEKLİYORUZ

İstanbul Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının Trakya’ya yeni yatırımlar getirmesini beklediklerini belirten Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu da şunları söyledi: “Trakya Bölgesi, Türkiye’de yatırım olanaklarının hızla arttığı ve avantajlı bölge haline geldiği bir alan olarak tanımlanıyor. Bölgemizin, yoğun sanayi, tarım alanları, kısmen turizm ve çeşitli sektörleri içinde barındırması yatırım olanaklarının çeşitlenmesi ve artmasına neden olmaktadır. Kalkınma ajanslarının belki de en iyi yanı bu özellikleri ön plana çıkarıcı çalışmalar içinde bulunmalarıdır.”

► TRAKYA’NIN NABZINI TUTUYORUZ

Toplantıda, ‘Trakya Kalkınma Ajansı Gözüyle Trakya’da Yatırım Olanakları’ konulu bir sunum gerçekleştiren Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin; “Yoğun bir katılımla gerçekleşen Trakya’da Yatırım Ortamı Tanıtım toplantısında tüm yatırım aktörlerinin burada olduğunu görmek çok güzel. Bizim amacımız Trakya’nın nabzını tutan çalışmalar gerçekleştiren Trakya Kalkınma Ajansı gözüyle Trakya’da yatırım olanaklarının sizlerle paylaşılmasıdır. İşbirliklerinin doğru zaman, doğru yer ve doğru insan ile olması gerçeği vazgeçilmez bir önem arz etmektedir” dedi.

► ÖZDOĞAN ÇOSB’Yİ ANLATTI

Toplantıya katılan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan da, soru cevaplar bölümünde ÇOSB ve bölge ile ilgili gelen sorulara cevap vererek, ÇOSB’nin ve sanayinin önemine değindi.

‘Trakya’da Yatırım Fırsatları’ konusunda ayrıca; Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli TSO Başkanı Ertuğrul Ziya Çetinbaş ve Edirne TSO Meclis Başkanı Mehmet Eren sunumlar gerçekleştirdiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106