Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Av. Ferhan Arıkan Halil Aksu Hababam Sınıfı ÇOSB ÇOSB Habertürk Bakış programı

Yılın CEO’su İlker Sözdinler

Bu yıl ilki düzenlenen İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 1. Türkiye Altın Marka Ödülleri muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

20 Ekim-20 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılan yarışmada 1 milyon 936 bin 896 oy kullanıldı. ‘Yılın Valisi’den ‘Yılın Belediye Başkanı’na, ‘Yılın Gıda Markası’dan ‘Yılın Giyim Markası’na kadar en önemli 21 markayı halkoyu ile belirleyen yarışmada Yılın Ceo’su ödülünü diğer adayları geride bırakan Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş CEO’su İlker Sözdinler kazandı.

Sanat, spor ve iş dünyasından birçok isim ve marka Bomonti Hilton Conference Center'de gerçekleşen törende ödüllerini aldı. Türkiye'nin en başarılı genç girişimcilerinden biri olan Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. markasıyla ürettiği teknoloji sayesinde pratik ve güvenilir bir çözüm mekanizması kuran Birleşik Ödeme A.Ş Ceo'su İlker Sözdinler ‘Yılın CEO’su Ödülü’nü avukat Tamer Kulaçoğlu’nun elinden aldı.

Türkiye Altın Marka Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş gecede yaptığı açılış konuşmasında, “Türkiye dünya ekonomisinde ilk 10 ülke arasında. Türk markalarını artık dünyanın her yerinde görmek mümkün. Ülkemiz çok kaliteli markalara sahip. Bu dev markaların bilinirliği için bu tür etkinliklere ihtiyacımız olduğunu düşünerek yola çıktık. Global markalarımızla birlikte çok önemli işler yapmış markalarımızı da tanıtmak için böyle organizasyonların fırsat olduğunu düşünüyorum. Tüm Türkiye tek vücut olarak markalarına sahip çıkmalı, yerli markaların gücünü bilmelidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106